Tweet This

Skåtøy Kafé

Skåtøy Kafé & Galleri, Stoppedalsveien 2, Skåtøy, Kragerø kommune. Også konsertsted. Fotograf: Helge Høifødt - https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0

Skåtøy Kafé & Galleri, Stoppedalsveien 2, Skåtøy, Kragerø kommune. Også konsertsted. Fotograf: Helge Høifødt - https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0

På Skåtøy Kafé kan du nyte en enkel men variert meny med klassikere som fiskesuppe, italiensk pizza og noe godt å drikke i idylliske omgivelser.

Skåtøy har en lang historie når det kommer til kunst. Mange kunstnere har gjennom tidene bodd på øya og lot seg inspirere av hav, liv og natur i skjærgården. Vi er stolte av å være en del av denne kulturen: Fra vår til høst stiller vi ut kunst i kaféen. Ønsker du gode konsertopplevelser i den mest idylliske settingen vi vet om, ta turen og la oss skape magiske øyeblikk og gode sommerminner sammen. Billetter i salg nå!


Om Skåtøy

Skåtøy er den største øya i Kragerø kommune, og det er 250 mennesker som har valgt å bosette seg her. Mange kunstnere har gjennom tidene bosatt seg her på denne øya i lengre eller kortere perioder, en av dem var Theodor Kittelsen. Det finnes eg utvalg av gallerier, kafeer og kulturminner. Skåtøy er en flott tur-øy med lett terreng, både til fots og på sykkel.

Kommer du hit med båt, bør du ta en tur langs den nydelige kysten rundt øya. Et tips er å kombinere Skåtøy med besøk på flere av Kragerøskjærgårdens nydelige øyer, ved å dra på øyhopping. Det finnes gode fergeforbindelser hver dag. Om du tar turen til denne øya så er fortet Krikken Kystfort vel verdt et besøk, det har en interessant historie og storslagen utsikt. Ønsker du å være lenger på øya, finner du et tidligere gårsbruk, Øytunet, som driver med kurs- og seminarviksomhet, selskapsarrangementer og overnatting.